HomeProizvodiTuširanjeTuš baterije
 • Objašnjenje vezano za tuš baterije

  Ugradni tip

  Ugradni tuš ventil ima sve mehanizme i cevi sakrivene u zidu, pri čemu su samo kontrolni mehanizmi vidni na zidu. Kod ovog tipa tuša imate fleksibilnost u odabiru na kom mestu ćete ga montirati - na primer, montažom udaljenom od mesta na kome se voda sliva vam omogućava da pustite vodu na tušu da se zagreje a da se pritom ne pokvasite.

 • Objašnjenje vezano za tuš baterije

  Nadgradni tip

  Ovo je načešći tip tuš ventila, gde je ceo tuš sistem na zidu. Ukoliko želite da unapredite svoju tuš garnituru a da pri tom ne morate da lupate pločice, ovo je savršeno rešenje za Vas.

 • Objašnjenje vezano za tuš baterije

  Jednoručna baterija

  Jednoručna tuš baterija poseduje samo jednu kontrolu i za protok i za temperaturu i odiše čistim izglom. Najčešće se kontrola protoka vrši potezanjem a temperatura okretanjem ručke.

 • Objašnjenje vezano za tuš baterije

  Dvostruka kontrola

  Tuš ventili sa dvostrukom kontrolom poseduju dve odvojene kontrole za temperaturu i za protok, tako da kada jednom odaberete sebi odgovarajuću temperaturu vode, ona će ostati na tom nivou i tokom sledećeg tuširanja.

 • Objašnjenje vezano za tuš baterije

  Termostatska kontrola

  Ova vrsta termostatskog ventila održava temperaturu termostatski, tako da čak i u slučaju da neko pusti vodu na umivaoniku ili u WC šolji bilo gde u kući, neće doći do iznenadnog izlivanja vruće ili hladne vode tokom vašeg tuširanja.

 • Objašnjenje vezano za tuš baterije

  Tuš set

  Jednostavan za ugradnju tuš set predstavlja kombinaciiju kontrola, fiksne tuš glave i fleksibilnog ručnog seta za savršeno iskustvo pri tuširanju.

Tuš baterije

Ideal Standard nudi široku kolekciju tuš ventila i setova, a koliko smo sigurni u njihovu pouzdanost i kvalitet govori i činjenica da na njih dajemo 5 godina garancije. Naša predanost tehnološkim inovacijama znači da Vaše svakodnevno tuširanje nije ništa drugo već apsolutni luksuz.