HomeO NамаNovosti & Saopštenja2017-03-15 - IS corporate news (RS)

Ideal Standard predstavlja novu strategiju razvoja

Ideal Standard je fokusiran da bude na usluzi profesionalcima u oblasti upravljanja vodom

U istoriji dugoj više od 100 godina, Ideal Standard je vodeći proizvođač i vodeći inovator u oblasti sanitarne industrije. Proizvodi poput jednoručne baterije, rimless WC šolje ili ultra flat kada su samo neke od naših inovacija. Zauzimamo jedinstvenu poziciju zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu u razvoju i proizvodnji keramičkih proizvoda i baterija, pružajući visokokvalitetna sanitarna rešenja za stambene, komercijalne i bolničke objekte.
Kao što te mogli da vidite u našim nedavno objavljenim preliminarnim finansijskim rezultatima za 2016. godinu, poslovanje Ideal Standarda beleži rast. Prodaja u 2016 – oj godini dostigla je cifru od 739 miliona evra, čime beleži operativni profit od 14 % (procenata) ili 81 milion evra u odnosu na poslovanja pre 2016. godine. Nastavljamo da poboljšavamo rad naše kompanije i stvaramo čvrsto uporište za buduće generacije, ulažemo u budućnost, i povećavamo kvalitet za naše klijente.
Profesionalci su srž sanitarne industrije. Ako ste arhitekta, radnik ili vodoinstalater u maloj ili velikoj kompaniji, tražite rešenja koja zadovoljavaju Vaše potrebe i Vaša očekivanja. Vaši klijenti traže više održivih rešenja i jedinstveno iskustvo. To je ono što mi definišemo kao našu glavnu misiju koja će služiti profesionalcima da je upotrebe sa svojom stručnošću u oblasti efikasnog upravljanja vodama. I mi ćemo značajno investirati u razvoj novih prizvoda iz naše linije kao i rad na sveobuhvatnoj strategiji za razvoj inovacija.
Povezana inteligencija
Globalni razoj je dao značajan doprinos u korišćenju našeg najdragocenijeg resursa,- vode. Demografske promene, potreba za održivim korišćenjem resursa, borba protiv infekcija metodama i stavom koje zauzima zdravstvo i rastući uticaj digitalizacije u našim životima zahteva sveobuhvatno rešenje. Rešenja koja Ideal Standard omogućava spoj su tehnoloških inovacija i inteligencije.
Sledeći talas inovacija ima za cilj razvoj globalnih inovacija. Naša rešenja za kupatila u Vašim domovima su bez premca po udobnosti i fleksibilnosti. Naša rešenja za poslovne objekte odlikuje isplativost i dug vek trajanja; a naša rešenja za zdravstvene ustanove fokusirana su na sprečavanje i zaštitu od infekcija i besprekornoj higijeni.
Međutim, mi se ne oslanjamo samo na inovacije naših proizvoda. Mi stvaramo drugačiji pristup u inovaciji rada Ideal Standard-a, praviti veze sa nama jednostavno je i praktično, kroz poboljšanje digitalnog interfejsa i dodatnih uluga. Kako bismo pomogli našim profesionalnim korisnicima da poboljšaju svoje poslovanje, to je smisao povezane inteligencije za kompaniju Ideal Standard. Za rad sa njima, pružamo im rešenja u skladu sa njihovim mogućnostima i tehničkim potrebama i pružamo izazov da što efikasnije iskoriste vodu, materijal lak za instalaciju, sa dužim vekom trajanja i modernim dizajnom.
Nova vizija kompanije
U potrazi za povezanom inteligencijom koja pokreće inovacije u sanitarnoj industriji, napravili smo novi brend koji predstavlja poboljšane ciljeve naše kompanije.
Ova dva prepletena prstena su simbol našeg odnosa sa našim profesionalnim kupcima. Simbol jedinog partnerstva i dnamičkog protoka vode. Odraz naše želje da pomognemo našim klijentima da unaprede svoje poslovanje kroz našu prizmu znanja i rešenja. To je simbolička veza sa našim kupcima koju stvara povezana inteleigencija.
Najveća investicija u poslednjih deset godina. Svesni smo da korporativne strategije ne mogu ostati samo reči u misiji i viziji kompanije. Zato smo planirali značajna sredstva za realizaciju naše strategije što će biti naš nejveći investicioni posao u poslednjih deset godina.
U naredne tri godine uložićemo značajnu sumu novca u tri oblasti koje su od posebnog značaja za naše kupce: ulaganje u tehnologiju i proizvodne kapacitete kako bi se obezbedile veće količine za rast poslovanja naših klijenata; ulaganje u inovacije proizvoda koji će definisati naše partnere koji će zadovoljiti potrebe svojih klijenata; i ulaganje u korisnički servis, sa posebnim fokusom na digitalna rešenja, kao što je Building Information Modeling (BIM), koji će značajno poboljšati efikasnost gradnje.
Prezentacija inovacije ISH
Oslanjajući se na bogato nasleđe inovacija, Ideal Standard predstavlja nekoliko inovativnih proizvodnih rešenja ovogodišnjeg ISH-a:
• Intellimix je senzorno-aktivirajuća baterija koja istovremeno ispušta vodu i sapun čime štedi više od 50% vode i sapuna, a istovremneo pruža jedinstve trenutak korisničkog iskustva i intuitivni dizajn. Intellimix postavlja nove standarde u oblasti dugoročne potrošnje i uštede kao i održivoti životne sredine.
• Nakon niza godina laboratorijskih istraživanja, predstavljamo vrlo efikasan spoj za borbu protiv širenja bakterija u bolnicama: baterija Marwik 21+ i lavabo Cotour 21+, koji smanjuje prskanje vode sa strane za gotovo 90%po patentiranoj Hidrofin osnovi za lavaboe. Jedinstvena kombinacija materijala i dizajna unutrašnjeg vodenog toka naše baterije, Marwik 21+, pored sposobnosti da rastavi i dezinfikuje, obezbeđuje i eliminaciju bakterija.
• Za stambene i hotelske sobe predstavljamo liniju Connect Air , sa našim revolucionarnom i nadograđenom tehnologijom za pranje Aquablade™, koja postavlja najviše standarde u higijeni kupatila i efikasnom korišćenju vode.
• Za više stambenih i hotelskih kupatila predstavljamo novu seriju lavaboa Ipalyss, koja obuhvata najnovije inovacije Ideal Standarda sa ultra-tankim keramičkim materijalom Diamatec. Ovaj novi patentirani materijal je razvijen od jedinstvene i prefinjene mešavine, a kao rezultat toga je izuzetno čvrst materijal, čime daje mogućnost dizajnerima da urade ono što je nemoguće: izuzetno tanki i pravi uglovi koji su veoma jaki i izdržljivi. Izuzetno lepa linija lavaboa Ipalyss je naprevljen u saradnji sa dobitnicima mnogih nagrada, britanskog dizajnera Robin Levina i njegovog dizajnerskog studija Levien.
Komentarišući vest dana, Torsten Tjurling, glavni izvršni direktor kompanije Ideal Standard, rekao je sledeće: „Ovogodišnji ISH se razlikuje od bilo kog drugog sajma. To je važan korak u evoluciji naše kompanije. Donosimo jasnu i dugoročnu strategiju kao i naš novi korporativni identitet, koji će održavati naše ciljeve i naša uverenja kao kompanije. Naš put je jasan: hoćemo da investiramo u razvoj, sa fokusom na potrebe naših klijenata – profesionalaca i razvijanja povezane inteligencije. Veoma sam zahvalan investitorima na ukazanom poverenju i podršci, oni su sigurni u pravac našeg razvoja čime se obezbeđuju dodatna sredstva za razvoj naše kompanije. Uostalom, za sve nas je najvažnije da naši klijenti budu zadovoljni“.

---------------------
Kompanija Ideal Standard International je jedan od vodećih proizvođača kvalitetnih rešenja za kupatila, kako za stambene i poslovne zgrade, tako i za zdravstvene ustanove. Sa sedištem u Briselu (Belgija), privatna kompanija zapošljava oko 9500 ljudi, radi na 18 proizvodnih lokacija i ima lanac prodavnica u preko 60 zemalja u Evropi, Bliskom Istoku i Africi. Koristeći najnoviju tehnologiju i rad sa svetski poznatim dizajnerima, kompanija je usmerena na razvoj inovativnih rešenja za kupatila u nekoliko kategorija proizvoda, kao što su keramika, baterije, akrilne kade, nameštaj i dodaci. Proizvodi kompanije se prodaju pod utvrđenim međunarodnim i lokalnim brendovima: Ideal Standard, Armitage Shanks (Velika Britanija), Porcher (Francuska), Ceramica Dolomite (Italija) i Vidima (Istočna Evropa).
Za više informacija posetite sajt www.idealstandard.com ili nas kontaktirajte na office@idealstandard.com

Ideal Standard predstavlja Connect Air bateriju

Novu bateriju Ceraflex

Rešenje za zdravstvene ustanove Marwik 21+ i Contour 21+


Lavabo Ipalyss

Novu seriju Idealrain

Tehnologiju AquaBlade


Kombinaciju Connect Air


Easy Box