HomeO NамаNovosti & Saopštenja2017-11-01-IS BIM Objects award

IDEAL STANDARD JE DOBITNIK NAGRADE „NAJTRAŽENIJA ROBNA MARKA“ OD STRANE BIMOBJECT-A ZA 2017. GODINU

Ideal Standard, lider u ponudi inovativnih rešenja za Vaša kupatila, dobitnik je nagrade od strane BIMobjecta-a za 2017. godinu za vrhunske rezultate postignute u oblasti digitalne tehnologije sa nagradom za „najtraženiju robnu marku“.

BIMobject, vodeća evropska platforma za BIM (informaciono modeliranje zgrade) predstavlja hosting (hosting je inače nuđenje prostora na serveru računara u cilju predstavljanja internet prezentacije korisnika) više od hiljadu raznih brendova, među kojima su i svetski najpoznatija imena u građevinarstvu. Portfolio Ideal Standarda, koji pruža veliki broj datoteka za proizvode kompanija dostupne u različitim formatima datoteke, uključujući Revit i ArchiCAD softvere, postavljen je na platformu u februaru 2017. godine i ima više od 270 000 (dvesta sedamdeset hiljada) preuzimanja. Ovaj veliki uspeh je ubedljivo nadmašio konkurenciju šest drugih kandidata koji su nominovani za najtraženije u 2017. godini.

BIM je tehnologija, koja pomaže u digitalizaciji građevinske industrije. Njegov intuitivan proces, zasnovan na 3D tehnologiji, nudi inteligentne alate za efikasno planiranje, projektovanje i izgradnju zgrada. Sa prednostima kao što su efikasnost i ušteda troškova, koje BIM pruža za izgradnju projekta, arhitekte, inženjeri i stručnjaci za izgradnju, sve više su motivisani da primenjuju tehnologiju za specifikaciju proizvoda.

Kler Balet, potpredsednica marketinga Ideal Standarda, dala je svoj komentar povodom osvajanja nagrade: „Prilikom izgradnje životne sredine zahtevi za performansom povećanja trajnosti i poboljšanja funkcionalnosti nikada nisu bili toliko visoki kao danas, a mi smo posvećeni pronalaženju inovativnih načina kako bismo olakšali našim kupcima i samim tim povećali njihovu produktivnost, i u tom pogledu BIMobject je izuzetno važan resurs za profesionalce sa kojima radimo“.

U ovom trenutku, isporučujemo od Ideal Standarda preko BIMobject platforme preko 2900 (dve hiljade i devetsto) stranica proizvoda i raznih fajlova, a svake nedelje konstantno dodajemo nove, kako bi našim stručnim partnerima pružili potrebne alate.

Nagrade BIMobject su najavljene tokom BIMobject live 2017, dvodnevne konferencije koja je održana u Malmeu (Švedska) za proizvođače građevinskih i internih proizvoda i stručnjake za izgradnju.

O Ideal Standard International:

Ideal Standard International je jedan od vodećih svetskih proizvođača visokokvalitetnih rešenja za kupatila u stambenim i javnim zgradama, kao i u zdravstvenim ustanovama. Privatna kompanija, sa sedištem u Briselu (Belgija), zapošljava blizu 9.500 radnika i poseduje 18 proizvodnih lokacija koje posluju u preko 60 zemalja u Evropi, na Bliskom Istoku i Africi. Kompanija se fokusira na razvoju inovativnih rešenja za kupatila u različitim kategorijama proizvoda, uključujući keramiku za kupatila, baterije, wellness proizvode, nameštaj i galanteriju, koristeći najnoviju tehnologiju i rad sa dizajnerima svetske klase. Ideal Standard International proizvodi se prodaju u sklopu jakih međunarodnih i lokalnih brendova, kao što su Ideal Standard, Armitage Shanks (Velika Britanija), Porcher (Francuska), Ceramica Dolomite (Italija) i Vidima (Istočna Evropa).