HomeO NамаNovosti & SaopštenjaNew collection Tempo

Ideal Standard igra u novom Tempu

Ideal Standard, vodeći proizvođač inovativnih i dizajnerskih kupatilskih rešenja predstavlja kolekciju Tempo - novi, pristupačan asortiman keramičkih proizvoda.

Dizajniran od strane Robin Leviena, vrhunskog industrijskog dizajnera, Tempo kombinuje meke zaobljene krive linije sa ravnim ivicama kako bi se stvorilo savršeno moderno kupatilo.

Tempo umivaonici su dostupni u tri veličine 65cm, 60cm, 55cm i 50cm, sa opcijama stuba i polustuba. Manji umivaonici 40cm ili 35cm su Vam takođe na raspolaganju, a oni se mogu montirati na zid ili stub. Pored toga, dostupan je polu-ugradni umivaonik od 55cm i ugradni od 50cm.
Za još više izbora, postoje opcije nameštajnih umivaonika u dve veličine, koji pružaju stilizovana i kompaktna rešenja. Rade se u 3 završne obrade, što Vašem kupatilu daje čist, savremeni izgled.

WC šolja za monoblok, konzolna ili uz zid šolja su takođe deo ove kolekcije, zajedno sa vodokotlićima sa dvostrukim ispiranjem u varijantama 6/4 ili 4 / 2,6 litara, kao i sa wc daskama sa sporo-spuštajućim mehanizmom. Bidei u ponudi su samostojeći i konzolni.

Robin Levien, najznačajniji industrijski dizajner kaže: "Tempo predstavlja brzinu i deo muzike - ključne elemente za stvaranje dobrog raspoloženja a to je ono što nas je inspirisalo prilikom dizajniranja ove nove serije. Tempo modernog života je važan za nas, jer stvaramo nešto što je savršena sinhronizacija užurbanosti današnjeg života i mogućnosti da se opustite. "

Proizvodi iz Tempo kolekcije su takođe dizajnirani da se savršeno kombinuju sa baterijama iz Ideal Standard ponude, posebno sa kolekcijama Connect , Ceraplan III i Active.