HomeO NамаNovosti & SaopštenjaNew collection Ceraplan III

Nove i poboljšane Ceraplan III baterije

Prethodno veoma priznate Ceraplan baterije su doživele re-dizajn i sada obiluju tehnološkim inovacijama koje se tiču uštede vode i energije, stvarajući vanvremensku i savremenu kolekciju baterija koja Vam nudi udobnost i praktičnost, omogućavajući da ostvarite izuzetno iskorišćenje svog prostora.
Savremeni, soft dizajn osigurava da će se ova kolekcija savršeno uklopiti u svaki prostor, poboljšavajući osećaj kvaliteta samog prostora, a u okviru pristupačnog budžeta. Vanvremenska priroda proizvoda pomaže da napravite idealno kupatilo, kao standard. Ceraplan III kolekcija poseduje jedinstveni mehanizam za uštedu energije: "BlueStart" tehnologiju. Ova funkcija Vam pomaže da sačuvate vodu, energiju i, stoga, novac samo korišćenjem hladne vode, kada se ručica baterije nalazi u srednjem položaju. Ova pametna tehnologija znači izbegavanje nepotrebnog zagrevanja vode kada uključite bateriju.
Nove Ceraplan III baterije takođe imaju "CLICK" tehnologiju koja može da uštedi i do 50% vode. Otvaranjem baterije dok ne osetite blagi otpor, dobijate samo 5L vode po minutu, bez ikakvog gubitka u toku jer je voda pomešana sa vazduhom, za razliku od 9L/min kada je baterija potpuno otvorena, u zavisnosti od pritiska. Nova serija sadrži beterije za umivaonik, tuš, kadu kao i kuhinjske baterije, tako da lako možete da je instalirate u postojećem ili novom kupatilu.