HomeO NамаNovosti & SaopštenjaNew collection Connect Blue

Ideal Standard predstavlja novu Connect Blue kolekciju

Ideal Standard, vodeći proizvođač inovativnih i dizajnerskih kupatilskih rešenja predstavlja svoju novu kolekciju baterija Connect Blue – prelepu novu seriju koja pruža inovativne uštede vode i energije a i zdravija je za upotrebu. Sveobuhvatna serija baterija za uštedu vode se savršeno uklapa sa ostalim novitetima iz Connect serije, modernom galanterijom i nameštajem dizajniranim od strane nagrađivanog britanskog dizajneta Robin Leviena – pružajući korisnicima fleksibilnost u dizajniranju svojih kupatila, koja će zadovoljavati njihov individualni ukus i prostor, po pristupačnoj ceni.

Ušteda vode, energije i novca

Razvijene sa održivosti u vidu, Connect Blue baterije su pravi primer IdealBlue tehnologija - revolucionarnog sistema projektovanog da koristi manje vode i energije. Količina vode zadržane u bateriji kada je zatvorena je smanjena za 80% što znači da je manje izgubljeno. Nizak sadržaj vode smanjuje vreme potrebno da se postigne izabrana temperatura vode za sedam sekundi, na taj način štedeći i vodu i energiju za zagrevanje.

Connect Blue baterije nose Etiketu evropske vode koju je Ideal Standard uveo u celu kolekciju - jedinstvenu oznaku širom Evrope, koji jasno pokazuje zapreminu vode koja se troši u bateriji ili tuš glavi po minuti, ukoliko su baterije pravilno instalirana, u skladu sa instrukcijama proizvođača.

Connect Blue baterije se same otplaćuju - uštedom vode i energije štedi se novac domaćinstava. Izračunata ušteda koju pružaju baterije za umivaonik koje karakteriše IdealBlue tehnologija i regulator protoka 5L / min na godišnjem nivou iznosi i do 430 €.
Baterijame za umivaonik sa niskim sadržajem vode su dizajnirane da uštede novac i zdravlje kao standard, dok pretstavljaju savršenu kombinaciju sa umivaonicima serije Connect Arc ili Sphere koji takođe nude istu izuzetnu vrednost po pristupačnoj ceni.

Glavne karakteristike

 IdealBlue tehnologija štedi vodu, energiju i novac

  • Regulator protokoga vode na 5l/m smanjuje potrošnju vode
  • IdealBlue mešačka glava poboljšava protok vode pri niskom pritisku
  • „Easy fix“ montaža omogućava brzu i olakšanu instalaciju, bez rizika od curenja i taloženja kamenca
  • Cool Body - Tehnologija hladnog tela baterije osigurava da je baterija hladna pri dodiru, što predstavlja dodatnu zaštitu za Vas i Vašu porodicu
  • IdealPure – inovativna tehnologija nez nikla i olova u baterijama za umivaonik, poboljšava kvalitet i čistoću vode

Zdravlje na prvom mestu

Connect Blue armature nude poboljšanu bezbednost, jer IdealBlue mešačka glava drži toplu vodu daleko od metala baterije, dajući bateriji hladno telo. Limitator vruće vode omogućava korisnicima da kontrolišu temperaturu i izbegnu da se opeku.
Ideal Standard tehnologija bez nikla i olova kolekcije Cnnect obezbeđuje da hromirani i mesingani delovi baterije ne dolaze u kontakt sa pijaćom vodom. Voda prolazi kroz plastične , keramičke ili delove od nerđajućeg čelika. Ova tehnologija je primenjena kod svih Connect Blue baterija koje se koriste za pijaću vodu, kao i kod baterija za bide,

Asortiman

Connect Blue uključuje šest vrsta baterija za umivaonik, dve vrste kuhinjskih, četiri baterije za kadu, dve baterije za tuš i jednu za bide, kako se mogle savršeno uklapati u široki spektar ostalih elemenata Connect kolekcije poput umivaonika, wc šolja, kada i tuš okruženja.