HomeKolekcijeEdge
 • STIL & SNAGA

  EDGE

  Kolekcija inspirisana povratkom jednostavnosti u svet dizajna, fokusirana na kvalitet materijala i geometrijskih oblika. 

 • STIL & SNAGA

  EDGE

  Neometano se uklapa u bilo koju viziju dizajna sa čistim i jasnim konturama.

 • STIL & SNAGA

  EDGE

  Širok spektar visina i konfiguracija za tuš, kadu i umivaonik.

RAZNOVRSNOST

Kolekcija obuhvata 12 baterija za umivaonik, zidne baterije za umivaonik i bateriju za bide. Pored toga, na raspolaganju su ukupno 4 baterijeza tuš/kadu, kako nazidne tako i ugradne

IZUZETNA & DUGOTRAJNA

U skladu sa najstrožim evropskim standardima (ACS France, DVGV Nemačka), EDGE serija je dizajnirana da izdrži najzahtevnija okruženja uz pomoć mešačke glave visokih performansi koja traje gotovo duplo duže od ostalih.

Baterija za umivaonik se može naći i u Slim varijanti sa mešačkom glavom od 25 mm. Ostale baterije za umivaonik su opremljene sa novom mešačkom glavom FirmaFlow™ od 38 mm. Na taj način osiguravamo kvalitet koji traje i garanciju od 5 godina.

EFIKASNOST

Fokusirana na smanjenje uticaja na životnu sredinu, EDGE kolekcija koristi vodootporni 5l / min aerator i BlueStart® tehnologiju koja štedi energiju.

Jednostavno se instalira pomoću EasyFix® sistema.

Povećana efikasnost i trajnost znači da EDGE pravi značajne uštede troškove tokom vremena, posebno pri velikim komercijalnim upotrebama.

Svi Edge proizvodi

 • Deo kupatila predviđen za umivanje

  Deo kupatila predviđen za umivanje

  Kako je ovo deo kupatila koji se najčešće koristi,...

  Kako je ovo deo kupatila koji se najčešće koristi, izaberite dizajn i kolekciju koja će u potpunosti zadovoljiti Vaš ukus kao i Vaše potrebe. Bez obzira da li želite moderan ili klasičan, zaobljen ili četvrtast dizajn, široki asortiman proizoda Ideal Standard Vam može ponudi bilo koje rešenje kako bi ste kreirali svoje idealno kupatilo.

 • Tuširanje

  Tuširanje

  Šta je ključ savršenog tuširanja? Potrebno je da...

  Šta je ključ savršenog tuširanja? Potrebno je da uzmete u obzir stil, veličinu prostora kojim raspolažete kao i nivo kontrole koji Vam je potreban.

 • Kade i spa

  Kade i spa

  Kada čini cetralni deo Vašeg kupatila i obično je...

  Kada čini cetralni deo Vašeg kupatila i obično je ona ta koja daje dizajnerski izraz celom okruženju

 • WC šolja i bide

  WC šolja i bide

  Izaberite WC šolju i bide u skladu sa odabranim...

  Izaberite WC šolju i bide u skladu sa odabranim umivaonikom, kako biste kompletirali izgled Vašeg kupatila.

 • Baterije

  Baterije

  Imamo za svakog po nešto; sveobuhvatan spektar...

  Imamo za svakog po nešto; sveobuhvatan spektar jednostavnih, intuitivnih baterija za kadu,tuš, umivaonik pa čak i kuhinju.

Brošure i katalozi