HomeProizvodiConnect Space

Veliko razmišljanje o malom prostoru

Prostor je najveći luksuz. Prostor za život, relaksaciju ili jednostavno osamljenost. Bez obzira koliko ga imamo, izgleda da nam ga nikada nije dovoljno a ovo je posebno naglašeno u kapatilima. Connect Space je dizajniran da vam pruži više slobodnog prostora u kupatilima. Stoga, bez obzira kakve su Vam potrebe, Connect ima rešenje za Vas.

Pametnije iskorišćen prostor

Connect Space je dizajniran da koristi prostor na novi, pametniji način. Stoga ako imate malo kupatilo, ili kupatilo neobičnog oblika, ili jednostavno želite više prostora za slobodno kretanje, Connect Space je idealno rešenje.

Uži dizajn

Iz razloga što je svačiji prostor drugačiji, Robin Levien je dizajnirao seriju connect koja pruža veliku fleksibilnost i mogućnost izbora. Connect Space je prirodan razvoj te ideje i daje kolekciji connect poseban i novi značaj.

Stil i praktičnost

Čistim linijama i velikim izborom, Connect Space nudi stilizovana rešenja za odlaganje. Ormarići za umivaonike imaju inovativna "L" oblikovana vrata, sa pametno pozicioniranim kutijama za odlaganje, lako otvaranje bez dodira sa ostalim elementima u kupatilu. Ogledala uvek daju dodatnu svetlost i osećaj većeg prostora. Efekat je dvostuki ukoliko ogledala ujedno mogu biti i mesto za odlaganje sistnica u Vašem kupatilu.

Oblikujte po meri

Opcije proizvoda

Keramički proizvodi

Kupatila su se razvila u moderne životne prostore- ali mnoga od njih imaju čudno pozicionirane prozore ili vrata, koja ne dozvoljavaju standarnoj opremi da stane u njih. Connect Space  uključuje Space maker kadu koja se može uklopiti u problematične prostore.

Kreirajte prostorno rešenje

Opcije proizvoda

Nameštaj

Inteligentan dizajn kao što je slim nameštaj i pametno rešenje sa ugaonim monoblokovima u praksi pruža maksimalno iskorišćenje Vašeg prostora.

Rešenje za mala kupatila

Connect Space

Slim umivaonici i kompaktne wc šolje štede prostor ne praveći kompromis kada je udobnost u pitanju. Slim dizajn daje više mesta u Vašem kupatilu.

Svi Connect Space proizvodi

 • Deo kupatila predviđen za umivanje

  Deo kupatila predviđen za umivanje

  Kako je ovo deo kupatila koji se najčešće koristi,...

  Kako je ovo deo kupatila koji se najčešće koristi, izaberite dizajn i kolekciju koja će u potpunosti zadovoljiti Vaš ukus kao i Vaše potrebe. Bez obzira da li želite moderan ili klasičan, zaobljen ili četvrtast dizajn, široki asortiman proizoda Ideal Standard Vam može ponudi bilo koje rešenje kako bi ste kreirali svoje idealno kupatilo.

 • WC šolja i bide

  WC šolja i bide

  Izaberite WC šolju i bide u skladu sa odabranim...

  Izaberite WC šolju i bide u skladu sa odabranim umivaonikom, kako biste kompletirali izgled Vašeg kupatila.

 • Nameštaj i ogledala

  Nameštaj i ogledala

  Odabirom pravog nameštaja možete srediti svoje...

  Odabirom pravog nameštaja možete srediti svoje kupatilo i dati mu senzacionalan izgled