HomeProizvodiConnect Blue

Connect Blue: Pametan dizajn

Najnovija Connect Blue tehnologija u baterijama za umivaonike. Connect Blue baterije su stvorene kako bi bile deo Connect kolekcije, ali se savršeno uklapaju i sa svim ostalim serijama. Kolekcija nudi širok izbor inovativnih baterija koje ujedinjuju različit dizajn i visoke performanse, garantujući kvalitet, komfor i jednostavnost upotrebe.

Ušteda vode, energije i novca

Besprekornog izgeda i izuzetne praktičnosti, Connect Blue baterija je stvorena sa pametnom tehnologijom unutar njenog tela. Ova tehnologija uključuje limitator protoka i CLICK mešačku glavu, koji omogućavaju smanjenje potrošnje vode u domaćinstvima, bez kompromisa kada je Vaša udobnost u pitanju. Međutim nije u pitanju samo ušteda vode i energije, jer Connect Blue baterija poboljšava i sam kvalitet vode.

Inteligentniji protok vode

Redukovanjem količine zadržane vode u Connect Blue bateriji 80%, manje tople vode se gubi. To, pored uštede energije za zagrevanje vode, znači i 80% manje vode koja leži u bateriji izložena različitim bakterijama. IdealBlue tehnologija je jedinstvena tehnologija oslobođena nikla i olova, dizajnirana specijalno za baterije za umivaonike, Voda koja prolazi kroz IdealBlue tehnologiju nema dodira sa hromom ili niklom, bakarne cevi nisu postavljene unutar baterije, dok su sve površine koje dolaze u dodir sa vodom sačinjene isključivo od plastike. IdealBlue tehnologija predviđa i prevazilazi nove evropske direktive o pijaćoj vodi.

Click tehnologija

Connect Blue baterije poseduju Click tehnologiju koja vrši uštedu vode do 50%. Ekološka i ekonomična Click 40 mm mešačka glava Vam omogućava jedostavnu kontrolu, praćenje i smanjenje potrošnje vode.