HomeProizvodiConnect Blue

Connect Blue: Pametan dizajn

Najnovija Connect Blue tehnologija u baterijama za umivaonike. Connect Blue baterije su stvorene kako bi bile deo Connect kolekcije, ali se savršeno uklapaju i sa svim ostalim serijama. Kolekcija nudi širok izbor inovativnih baterija koje ujedinjuju različit dizajn i visoke performanse, garantujući kvalitet, komfor i jednostavnost upotrebe.

Ušteda vode, energije i novca

Besprekornog izgeda i izuzetne praktičnosti, Connect Blue baterija je stvorena sa pametnom tehnologijom unutar njenog tela. Ova tehnologija uključuje limitator protoka i CLICK mešačku glavu, koji omogućavaju smanjenje potrošnje vode u domaćinstvima, bez kompromisa kada je Vaša udobnost u pitanju. Međutim nije u pitanju samo ušteda vode i energije, jer Connect Blue baterija poboljšava i sam kvalitet vode.

Inteligentniji protok vode

Redukovanjem količine zadržane vode u Connect Blue bateriji 80%, manje tople vode se gubi. To, pored uštede energije za zagrevanje vode, znači i 80% manje vode koja leži u bateriji izložena različitim bakterijama. IdealBlue tehnologija je jedinstvena tehnologija oslobođena nikla i olova, dizajnirana specijalno za baterije za umivaonike, Voda koja prolazi kroz IdealBlue tehnologiju nema dodira sa hromom ili niklom, bakarne cevi nisu postavljene unutar baterije, dok su sve površine koje dolaze u dodir sa vodom sačinjene isključivo od plastike. IdealBlue tehnologija predviđa i prevazilazi nove evropske direktive o pijaćoj vodi.

Click tehnologija

Connect Blue baterije poseduju Click tehnologiju koja vrši uštedu vode do 50%. Ekološka i ekonomična Click 40 mm mešačka glava Vam omogućava jedostavnu kontrolu, praćenje i smanjenje potrošnje vode.

Svi Connect Blue proizvodi

 • Deo kupatila predviđen za umivanje

  Deo kupatila predviđen za umivanje

  Kako je ovo deo kupatila koji se najčešće koristi,...

  Kako je ovo deo kupatila koji se najčešće koristi, izaberite dizajn i kolekciju koja će u potpunosti zadovoljiti Vaš ukus kao i Vaše potrebe. Bez obzira da li želite moderan ili klasičan, zaobljen ili četvrtast dizajn, široki asortiman proizoda Ideal Standard Vam može ponudi bilo koje rešenje kako bi ste kreirali svoje idealno kupatilo.

 • Tuširanje

  Tuširanje

  Šta je ključ savršenog tuširanja? Potrebno je da...

  Šta je ključ savršenog tuširanja? Potrebno je da uzmete u obzir stil, veličinu prostora kojim raspolažete kao i nivo kontrole koji Vam je potreban.

 • Kade i spa

  Kade i spa

  Kada čini cetralni deo Vašeg kupatila i obično je...

  Kada čini cetralni deo Vašeg kupatila i obično je ona ta koja daje dizajnerski izraz celom okruženju

 • WC šolja i bide

  WC šolja i bide

  Izaberite WC šolju i bide u skladu sa odabranim...

  Izaberite WC šolju i bide u skladu sa odabranim umivaonikom, kako biste kompletirali izgled Vašeg kupatila.

 • Baterije

  Baterije

  Imamo za svakog po nešto; sveobuhvatan spektar...

  Imamo za svakog po nešto; sveobuhvatan spektar jednostavnih, intuitivnih baterija za kadu,tuš, umivaonik pa čak i kuhinju.

 • Kuhinja

  Kuhinja

  Široki asortiman različitog dizajna, učiniće da...

  Široki asortiman različitog dizajna, učiniće da sve ono što volite u vezi sa svojim kupatiskim baterijama prenesete i na kuhinju