HomeProizvodiCeraplan III

Ceraplan III: redizajnirana klasična lepota

Prethodno dobro poznata serija Ceraplan baterija je re-dizajnirana stvaranjem niza, pristupačnih baterija koje se lako integrišu sa svojim okruženjem.

Upoznavanje sa kolekcijom Ceraplan III

Novi Ceraplan III asortiman sadrži baterije za umivaonik, kadu, tuš i kuhinjske baterije , tako da lako možete da instalirate novu seriju u vašem postojećem ili novom kupatilu u celoj kući. Savremeni, soft dizajn osigurava da će se serija savršeno uklopiti u bilo koji prostor, poboljšavajući kvalitet osećaja Vašeg kupatila u okviru pristupačnog budžeta. Vanvremenska priroda proizvoda Vam pomaže da napravite idealno kupatilo, kao standard.

Novi i poboljšani Ceraplan III

Ove fantastične armature ne samo da izgledaju odlično, već su opremnjene tehnologijom za uštedu vode i energije, stvarajući vanvremenski savremeni izbor baterija koje pružaju udobnost i praktičnost, pomažući Vam da postignete maksimalno lepo iskorišćenje prostora.

Bluestart tehnologija

Ceraplan III armature poseduju jedinstveni mehanizam za uštedu energije: "BlueStar" tehnologiju. Ova funkcija Vam pomaže da uštedite vodu, energiju i stoga novac samo korišćenjem hladne vode kada je ručica baterije u srednjem položaju. Ova pametna tehnologija znači izbegavanje nepotrebnog zagrevanja vode kada uključite bateriju. Nove Ceraplan III armature takođe imaju CLICK tehnologiju koja može da uštedi do 50% vode. Otvaranjem baterije dok ne osetite blagi otpor dobijate samo 5L vode u minuti ,bez gubitka u protoku jer je voda pomešana sa vazduhom za razliku od 9L / min kada je baterija potpuno otvorena.

Svi Ceraplan III proizvodi

 • Deo kupatila predviđen za umivanje

  Deo kupatila predviđen za umivanje

  Kako je ovo deo kupatila koji se najčešće koristi,...

  Kako je ovo deo kupatila koji se najčešće koristi, izaberite dizajn i kolekciju koja će u potpunosti zadovoljiti Vaš ukus kao i Vaše potrebe. Bez obzira da li želite moderan ili klasičan, zaobljen ili četvrtast dizajn, široki asortiman proizoda Ideal Standard Vam može ponudi bilo koje rešenje kako bi ste kreirali svoje idealno kupatilo.

 • Tuširanje

  Tuširanje

  Šta je ključ savršenog tuširanja? Potrebno je da...

  Šta je ključ savršenog tuširanja? Potrebno je da uzmete u obzir stil, veličinu prostora kojim raspolažete kao i nivo kontrole koji Vam je potreban.

 • Kade i spa

  Kade i spa

  Kada čini cetralni deo Vašeg kupatila i obično je...

  Kada čini cetralni deo Vašeg kupatila i obično je ona ta koja daje dizajnerski izraz celom okruženju

 • WC šolja i bide

  WC šolja i bide

  Izaberite WC šolju i bide u skladu sa odabranim...

  Izaberite WC šolju i bide u skladu sa odabranim umivaonikom, kako biste kompletirali izgled Vašeg kupatila.

 • Baterije

  Baterije

  Imamo za svakog po nešto; sveobuhvatan spektar...

  Imamo za svakog po nešto; sveobuhvatan spektar jednostavnih, intuitivnih baterija za kadu,tuš, umivaonik pa čak i kuhinju.

 • Kuhinja

  Kuhinja

  Široki asortiman različitog dizajna, učiniće da...

  Široki asortiman različitog dizajna, učiniće da sve ono što volite u vezi sa svojim kupatiskim baterijama prenesete i na kuhinju

Brošure i katalozi