HomeProizvodiCeraplan III

Ceraplan III: redizajnirana klasična lepota

Prethodno dobro poznata serija Ceraplan baterija je re-dizajnirana stvaranjem niza, pristupačnih baterija koje se lako integrišu sa svojim okruženjem.

Upoznavanje sa kolekcijom Ceraplan III

Novi Ceraplan III asortiman sadrži baterije za umivaonik, kadu, tuš i kuhinjske baterije , tako da lako možete da instalirate novu seriju u vašem postojećem ili novom kupatilu u celoj kući. Savremeni, soft dizajn osigurava da će se serija savršeno uklopiti u bilo koji prostor, poboljšavajući kvalitet osećaja Vašeg kupatila u okviru pristupačnog budžeta. Vanvremenska priroda proizvoda Vam pomaže da napravite idealno kupatilo, kao standard.

Novi i poboljšani Ceraplan III

Ove fantastične armature ne samo da izgledaju odlično, već su opremnjene tehnologijom za uštedu vode i energije, stvarajući vanvremenski savremeni izbor baterija koje pružaju udobnost i praktičnost, pomažući Vam da postignete maksimalno lepo iskorišćenje prostora.

Bluestart tehnologija

Ceraplan III armature poseduju jedinstveni mehanizam za uštedu energije: "BlueStar" tehnologiju. Ova funkcija Vam pomaže da uštedite vodu, energiju i stoga novac samo korišćenjem hladne vode kada je ručica baterije u srednjem položaju. Ova pametna tehnologija znači izbegavanje nepotrebnog zagrevanja vode kada uključite bateriju. Nove Ceraplan III armature takođe imaju CLICK tehnologiju koja može da uštedi do 50% vode. Otvaranjem baterije dok ne osetite blagi otpor dobijate samo 5L vode u minuti ,bez gubitka u protoku jer je voda pomešana sa vazduhom za razliku od 9L / min kada je baterija potpuno otvorena.