HomeKolekcijeTempo
 • Minimalizam

  Tempo

  Nežno oblikovane ivice kolekcije Tempo umekšavaju minimalistički strogo geometrijski stil, dok čiste linije i funkcionalni dizajn ostaju netaknuti.

 • Minimalizam

  Tempo

  Pored toga što okruženje čine sigurnijim, moderni oblici kolekcije Tempo naglašavaju osećaj prostora. Elegantni, izduženi stub i umivaonik daju kompletan izgled i savršeno se uklapaju u Vaše kupatilo.

 • Minimalizam

  Tempo

  Svi Tempo artikli odlikuju se stilom i praktičnošću, kao i raznolikošću koja ovoj sveobuhvatnoj kolekciji daje mogućnost da se prilagodi svakom kupatilskom prostoru. Tempo je stvoren da se prilagođava.

Kombinovanje elemenata

Tempo se prilagođava vašem prostoru. Raznovrsnost proizvoda nudi efektna i lepa rešenja čak i za najmanja kupatila. Komadi koji se utapaju sa nameštajem omogućavaju Vam maksimalno iskorišćenje prostora.

Savršeno uklapanje

Pametno iskorišćenje ostava i drugih malih prostora ne bi trebalo da diktira kompromis kada je stil u pitanju. Na sreću, Tempo se može uklopiti u svaki prostor. Proporcije se menjaju ali stil ostaje.

Lakoća življenja

Održavajući minimalistički izgled, oble ivice Tempo kolekcije čine je idealnim izborom za modernu porodicu. Bez oštrih ivica,ova kolekcija se savršeno uklapa u porodični život gde je sigurnost apsolutno najbitnija.

Oble ivice i geometrijski oblik kao suprotnosti koje se privlače

Opcije proizvoda

Keramički proizvodi

Tempo gaji minimalističku estetiku. Stil ove kolekcije se ogleda u raznosvrsnosti njenih proizvoda.

Kompaktnost, elegancija, ergonomočnost

Opcije proizvoda

Nameštaj

Naši inteligentno osmišljeni komadi nameštaja, daju pametne i diskretne prostore za odlaganje čak i u najprometnijim kupatilima. Asortiman ormarića i integrisanih keramičkih proizvoda savršeno se uklapa u prostore svih veličina. Neutralna, moderna sjano siva završna obrada se savršeno uklapa u elegantni dizajn Tempo kolekcije.

Svi Tempo proizvodi