HomeInspiracijaProstori za sve potrebeProstor za obnavljanje energije

Prostor za obnavljanje energije

Kupatila koja će Vas preporoditi

Prijatno jutarnje tuširanje može uticati na vaše raspoloženje tokom celog dana te je dobro učiniti ga što lepšim. Bez obzira da li preuređujete postojeće kupatilo ili krećete od nule, Ideal Standard ima mnogo ideja da unapredite svoju jutarnju rutinu i stimulišete svoja čula, uz pomoć modernih elemenata koji se savršeno upotpunjuju.

Predstavljamo nekoliko ključnih elemenata koja će Vas naterati na razmišljanje

Kupatilo kao hotel

Hip hotelski stil

Klasični „hotelski izgled“ kombinuje čiste linije sa posebnim osećajem za dekadenciju. Usvojite ovaj trend u dizajnu naglašavajući minimalistički nameštaj sa luksuznim detaljima. Ili poigrajte se stavljanjem raskošnog centralnog detalja kao što je samostojeća kada za dobijanje momentalnog šik efekta.

Tuš kade

Sloboda pokreta

Revitalizujte svoje tuširanje odabirom komada velikih dimenzija. Veoma široke tuš kade kao što su Magnum Tuš vrata Vam daju veliki prostor i luksuzan osećaj prostranog kupatila. Častite sebe dubokom prostranom kadom ili kombinujte najbolje od obe opcije i montirajte kadu sa tuš opcijom.

Tuš glave i ruže

Pod pritiskom

Možete birati jačinu tuširanja uz koju želite da se budite, od nežne do okrepljujuće. Kolekcija Idealrain nudi široki spektar tuš glava i ruža, dajući savremeni stil svakom kupatilu.

Galanterija za mala kupatila

Otvorite prostor

Nekada privilegija dizajn hotela i spa centara, minimalizam je sada glavni trend u i u domovima. Staklene pločice i hrom su ključni materijali za stvaranje ovakvog izgleda. Za istinski doživljaj opuštanja, pretvorite vaše kupatilo u luksuznu svetlom ispunjenu prostoriju. Uz pomoć mozaik pločica učinite zidove vodootpornim, instalirajte blago padajući pod sa umetnutim slivnikom i dodajte tuš okruženje.