HomeInspiracijaProstori za sve potrebePorodični prostor

Porodični prostor

Savršena kupatila za sve prostore

Pravi dizajn kupatila može da Vam pruži mir i spokoj uz mogućnost igranja ali i sigurnost. Ideal Standard testira svoje proizvode za najmanje 20.000 upotreba, donoseći mogućnost mirnog uživanja u porodičnim aktivnostima. Naša kupatila su praktična i sigurna, i bez kompromisa kada je u pitanju stil. Kao i porodice, naša kupatila imaju različite oblike i veličine.
Evo nekih ideja kako da povećate svoje porodično kupatilo....

Dizajn kupatila prilagođen deci

Nema više udaranja

Oštre ivice su neprihvatljive za porodice sa malom decom. Kolekcija sanitanih proizvoda sa zaobljenim ivicama je daleko sigurnija varijanta. Ovalni i zaobljeni enterijeri u колекција Tonic II su moderno-klasičnog dizajna, što će Vaše kupatilo učiniti stilizovanim, ali pre svega sigurnim.

Dizajn kupatila

Budite sigurni

Danas je veliki broj proizvoda predviđen sa namerom da kupatilo učini sigurnim mestom za Vašu porodicu. Da biste postigli ovaj efekat jednostavno kombinujte baterije sa hladnim telom i tuš garniture sa termostatskom kontrolom kako biste izbegli eventualne opekotine. I ne zaboravite da postavite zidne ormariće van domašaja malih ručica Vaše dece.

Rešenja za jednostavno čišćenje

Porodica + kupatilo = nered! Ali ko želi da provodi gomilu vremena u čišćenju kupatila?! Ideal Standard IdealClean glazura sprečava zadržavanje vode i pomaže sprečavanju nastanka naslaga buđi i kamenca, čineći tuš kabine jednostavnim za održavanje.
"Click and Clean" skriveni fiksirajući elementi i glatke površine održavaju vašu kabinu lakom za čišćenje.