HomeInspiracijaProstori za sve potrebeMali prostori

Mali prostori

Mala kupatila koja činimo prostranim

Svako kupatilo bi trebalo da ima pametno iskorišćen prostor bez obzira na svoju veličinu. Inteligentnim dizajnom, čak i najmanje prostorije u kući se mogu pretvoriti u kupatila udobna za svakodnevno korišćenje. Ideal Standard je kreirao kolekcije koje štede prostor svojim harmoničnim kombinacijama - kako biste mogli da se krećete slobodno bez obzira koje je veličine Vaše kupatilo

Napravite adekvatno tuš okruženja

Tuš okruženja

Napravite adekvatno tuš okruženja kako biste uštedeli prostor u kupatilu. Zakrivljene ivice i klizna vrata Kubo 80 cm omogućavaju dobijanje većeg prostora i realno i vizuelno, pritom Vam obezbeđujući maksimalnu udobnost i prostornost pri tuširanju.

Nameštaj u sjajnoj završnoj obradi

Lepota boja

Bela je tradicionalna boja koja vizuelno povećava prostor, ali i ostale boje mogu doprineti osećaju topline u prostoru. Tople boje u kupatilima predstavljaju rastući trend, pre svega uz pomoć širokog spektra završnih obrada nameštaja koje su prisutne u našem asortimanu. Natur ili sjajna završna obrada može dati na interesantnosti i osećaju dubine kada se kombinuje uz keramičke proizvode u beloj boji

Ideje za iskorišćenje uglova u kupatilu

Iskoristite uglove u kupatilu

U kompaktnim prostorima, pametno iskorišćenje uglova daje dodatni prostor. Izaberite iz našeg širokog asortimana različitih dimenzija i oblika tuš kabine i ugaone wc šolje, koje će Vam omogućiti oslobađanje centralnog dela kupatila. Inovativna kolekcija Connect Space je dizajnirana za kupatila izuzetno malih dimenzija i neobičnih oblika.

Prostor za odlaganje u kupatilu

Pametno odlaganje

Možete svoje kupatilo održavati čistim i lepim nalaženjem prostora za sve svoje kupatilske sitnice losione i kupke. U uske kupatilske ormariće možete sakriti sve svoje Biranjem nameštaja sa skrivenim prostorom za odlaganje, kao što je Connect podni stub za umivaonik , možete dobiti puno dodatnog prostora u kupatila bez potrebe za gomilanjem broja ormarića.

Kompaktna rešenja

Za kupatila u kojima postoji ozbiljan problem prostora, posebno je dizajnirana serija Connect Space. Kompaktnog dizajna ali izuzetno funkcionalne wc šolje, umivaonici, kade, tuš kade I nameštaj se mogu kombinovati kako bi pružili optimizaciju prostora, kreirajući kupatilo kakvo Vam je potrebno.