HomeInspiracijaProstori za sve potrebeEkološki prostori

Ekološki prostori

Jednostavne ideje za ekološki orijentisana kupatila

Prostrana ili mala, sva kupatila se vrte oko vode. Danas, više nego ikada, je važna ušteda i vode i energije. Postoji veliki broj načina da se to u kupatilu i izvede, čime se dodatno štedi i novac. Ideal Standard je inovator u ovoj oblasti već dugi niz godina, čineći male izmene koje daju velike rezultate. Unapredite svoje kupatilo malim ekološkim detaljem i sami ćete videti veliku razliku.
Evo nekoliko načina na koje to možete učiniti a da pri tom ne ugrožavate niti estetiku niti funkcionalnost svog kupatila...

Ušteda vode

Ušteda vode, energije i novca

Kada projektujete svoje kupatilo potražite baterije sa tzv. Blue Technology. Ovo su baterije koje poseduju inovativni unutrašnji dizajn koji reguliše protok, čime se manje vode zadržava u samoj bateriji. Voda postiže Vašu željenu temperaturu do 90% brže nego kod običnih baterija, što vam omogućava uštedu i energije i novca. Kako bi vam dodatno dočarali prednosti brzog protoka, koristite Click tehnologiju koja omogućava jednostavnu kontrolu, upravljanje i praćenje količine utrošene vode, kako biste mogli da vodu koristite samo u onoj meri koja Vam je zaista potrebna.

Ekološki orijentisana kupatila

Razmišljajte ekološki

Nije samo dizajn Vašeg kupatila ono što ima uticaj na životnu sredinu. Važno je i kako ga koristite. Sledeći put kada budete kupovali bateriju za kadu, razmislite o tuš garnituri. IdealRain tuš garniture su opremljene regulatorima pristiska, koji smanjuju protok vode na 8l/min bez ugrožavanja Vašeg uživanja u tuširanju.

Ideje za toalete

Dvostruko ispiranje WC

Odaberite wc dizajn koji je i elegantan i ekološki. Uz pomoć dvostrukog ispiranja možete koristiti manje vode kada vam je to potrebno