HomeProizvodiAquaBlade®

AQUABLADE® TEHNOLOGIJA ISPIRANjA

AQUABLADE® JE OSVOJILA BROJNE NAGRADE – NOVA ERA U TEHNOLOGIJI ISPIRANjA

Tehnologija AquaBlade®, najznačajnije otkriće posle izuma prvog vodokotlića u 19. veku, Ideal Standard je predstavio 2015. godine. Jedinstvena patentirana tehnologija garantuje najbolje rezultate ispiranja ikada, čak i sa malom količinom vode.

AquaBlade® tehnologija postavlja nove standarde kako u dizajnu, tako i u optimalnom ispiranju. Glatka, blago savijena površina bez oboda glavni je preduslov za povećanje nivoa higijene WC šolje. Lako dostupna za čišćenje, inteligentan dizajn i značajno smanjena buka prilikom povlačenja vode.
     

ČISTIJA

Po pitanju higijene tehnologija AquaBlade® nadmašuje sve postojeće WC šolje. Kod tradicionalnih toaleta znatan deo površine šolje ostaje neopran, a posebno u zadnjem delu šolje. AquaBlade® kanal je pozicioniran u gornjem delu šolje i samim tim omogućava čišćenje 95% površine.

TIŠA

Ispiranje pomoću tehnologije AquaBlade® je do 80% tiše u odnosu na mnoga od tradicionalnih načina ispiranja. Rezultati uporednih testova koje smo sproveli pokazali su da je WC šolja opremljena novom revolucionarnom tehnologijom AquaBlade® za 25% tiša u odnosu na isti model WC šolje koja ima tradicionalni sistem ispiranja.

INTELIGENTNIJA

Od „Pametnih“ tehnologija se očekuje da funkcionišu besprekorno, ali ujedno predstavljaju i spoj elegantnog, jednostavnog dizajna i konkretnih funkcionalnih prednosti. Onda ćete Vi zaista dobiti proizvod čiji dizajn može da se okarakteriše kao inteligentniji.

AquaBlade® tehnologija je dostupna u DEA, CONNECT AIR, TESI, TONIC II, & CONNECT kolekcijama.

AquaBlade® brošura