HomeProizvodiIpalyss®

Najlakši u "laganom dizajnu"

"Lagani dizajn” ima važan uticaj na polju arhitekture, proizvodnje i mode. Kako bi se postigao lagani dizajn u kupatilskoj keramici, morali smo da stvorimo novi materijal kojim ćemo prozvoditi tanke umivaonike koji će biti istovremeno otporni i elegantni. Tako smo stvorili Diametic, koji smo omogućio najače ali najtanje ivice IPALYSS® umivaonika.
Naš IPALYSS® asortiman obuhvata umivaonike dostupne u tri različite konfiguracije. Sa prelivom, bez preliva ili rubom, opseg je fleksibilno i praktično rešenje za pitanje kako kombinovati oblik i funkciju. Sa tehnologijom Diamatec  IPALYSS® asortiman keramike je izdržljiv kao i elegantan.
Odgovarajuć za širok opseg upotreba, IPALYSS® je dovoljno jak da izdrži zahtevna okruženja, i dovoljno je lep da udje u pravi izbor u luksuznim okruženjima, uključujući hotele, luksuzne apartmane i restorane. 

Razmišljanje iza dizajna

Robin Levin - dizajner:
"Lakoća dizajna se izražava kombinacijom dva ključna elementa: konkavnom spoljašnjošću i ekstremno finom ivicom. Izuzetno jak Diamatec keramički materijal mi je omogućio stvaranje skoro cvetnog izgleda. Izgled, međutim, može da vara, jer su ovi umivaonici daleko od delikatnih - oni su poput cvetova na vetru, laki a snažni. Kao i uvek, ja tražim lepotu u kombinaciji sa funkcionalnošću i sa IPALYSS® dizajnom osećam da sam to zaista postigao.
Tanke ivice znače da se maksimalna funkcionalna površina može iskoristiti unutar ukupnih dimenzija umivaonika. I zato što je ovo dizajn 'ceo umivaonik' i 'minimalni obod', bilo kakva prskanja ili kapljice će padati unutar umivaonika. Podužni prelivi, koji su obično veoma teški za proizvodnju, donose dodatni odraz elegancije ovim umivaonicima, koji su vrhunski u funkcionalnosti."

Diamatec je testiran u Lucideonu

Diamatec, naš novi tanak keramički materijal, razvijen je nakon istraživanja na drugim područjima u kojima se očekuje da će keramika biti tanka, snažna i privlačna, kao što je hotelsko posuđe. Izabrali smo najbolje i najsavremenije tehnologije iz ovih i drugih sektora, sastojke kao što je aluminijum, poznat po svojoj tvrdoći i čvrstoći, i šamot, koji sprečava pucanje i dodaje strukturnu čvrstoću. Rezultat je novi materijal koji je posebno pogodan za zahtevna okruženja, gdje je potreba za kombinovanjem izuzetne estetike sa velikom izdržljivošću najvažnija.
Da bi se obezbedilo da se IPALYSS® umivaonici mogu suprotstaviti velikoj upotrebi tokom dužeg perioda, radili smo sa Lucideonom, nezavisnim institutom za ispitivanje materijala. Kao što možete videti u nastavku, neki uzorci našeg Diamatec materijala ne mogu biti slomljeni ni maksimalnom energijom koju može isporučiti test mašina; dok su svi uzorci konkuretnih materijaa bili slomljeni snagom test mašine.

Testirana izdržljivost

Diamatec je kulminacija preko 200 godina inovacija u keramici od strane Ideal Standarda. Naša revolucionarna keramika nam omogućava prvi put da proizvodimo kupatila sa vrlo finim, tankim, ravnim ivicama, a koja je ipak izuzetno jaka i pogodna za širok opseg zahtevnih okruženja.
Diamatec se takođe dobro pokazao na testiranju otpornosti ivica koji je vršen metalnom kuglom koja pada na proizvod. Ovi rezultati ilustruju robustnost Diamatec-a koja nam omogućava da postignemo sveti gral keramičkih proizvoda: izuzetno jake, tanke, ravne ivice.

Svi Ipalyss proizvodi

  • Deo kupatila predviđen za umivanje

    Deo kupatila predviđen za umivanje

    Kako je ovo deo kupatila koji se najčešće koristi,...

    Kako je ovo deo kupatila koji se najčešće koristi, izaberite dizajn i kolekciju koja će u potpunosti zadovoljiti Vaš ukus kao i Vaše potrebe. Bez obzira da li želite moderan ili klasičan, zaobljen ili četvrtast dizajn, široki asortiman proizoda Ideal Standard Vam može ponudi bilo koje rešenje kako bi ste kreirali svoje idealno kupatilo.

Ipalyss® Brochure