HomeKolekcijeStrada
 • Dizajn. Preciznost.

  Strada

  Strada je dizajnirana da kreira onaj sofisticirani "hotelski" izgled Vašeg kupatila. Njene čiste linije i moderni oblici daju Vašem kupatilu veoma stilizovan izgled.

 • Dizajn. Preciznost.

  Strada

  Strada predstavlja izraz modernog stila. Sa balansiranim proporcijama izraženim u četvrtastim i zaobljenim oblicima, omogućava Vam da izrazite sebe na pravi način.

 • Dizajn. Preciznost.

  Strada

  Zato budite slobodni da kreirate svoj minimalistički izled, koristeći sve elemente potrebne za savršeno kupatilo.

Lepa forma i funkcionalnost

Strada je namenjena da kreira onaj dizajnerski "hotelski" izgled Vašeg kupatila. Čiste, prave linije Strada kada i umivaonika pružaju moderan, uravnotežen izgled Vašem kupatilu, dok pametna rešenja za odlaganje pomažu da kupatilo uvek izgleda uredno i sređeno.
Naše za dizajn nagrađivane Strada baterije su primer besprekornog dizajna. Poseduju podesive aeratore koji omogućavaju kontrolu pravca protoka vode, čime sprečavaju nepotrebno prskanje.
Strada je izuzetna kolekcija – dizajnirana da perfektno funkcioniše i izađe u susret svim Vašim potrebama.

Funkcionalnost

Strada je pre svega okrenuta funkcionalnosti a zatim i stilu. Materijali visokog kvaliteta i moderne završne obrade doprinose izgledu kolekcije i njenoj praktičnosti.
Strada ima puno prednosti koje ćete ceniti u svom kupatilu. Sporo-zatvarajući mehanizmi na svim fijokama unose osećaj luksuza i prefinjenosti.
Strada baterije prate jasne linije ostalih elementa kolekcije, sa izuzetnom preciznošću.
Osvojile su nagradu IF Internacionalnog Foruma – jednog od najznačajnijih evropskih dizajn centara. Pored toga izuzetno su funkcionalne i poseduju podesive aeratore koji omogućavaju kontrolu pravca protoka vode, čime sprečavaju nepotrebno prskanje.

Moderan izgled

Stradin uravnotežen oblik daje kupatilu poseban stil, osećaj sofisticiranosti koji možete doživeti samo kod moderno dizajniranih kupatila.
Ali Strada i funkcioniše besprekorno. Visoko kvalitetan nameštaj i završna obrada kombinuju izezetan izgled i praktičnost odlaganja i integrisanih ogledala. Umivaonici ne izgledaju samo dobro, već poseduju i zadovoljavajuću dubinu praktičnu za upotrebu.
Cela kolekcija je dizajnirana da harmonično funkcioniše i da pruži posebno dobar izgled Vašem kupatilu.

Sloboda izbora

Probudite svoju maštu. Svaki Strada element je posebno lep, bilo da se radi o umivaoniku, nameštaju, tuševima, kadama ili baterijama. Dizajnirali smo ih tako da se lako međusobno kombiniju i funkscionišu besprekorno kako se ne bi narušavao harmoničan izgled Vašeg kupatila. Pored toga što su svi elementi kompatibilni međusobno, oni se savršeno uklapaju i sa ostalim Ideal Standard kolekcijama, što Vam daje posebnu slobodu u planiranju i oblikovanju kupatila.

Četvrtasti ili okrugli izgled

Opcije proizvoda

Keramički proizvodi

Strada je jasan odraz modernog dizajna, sa četvrtastim, pravim linijama i jasno definisanim uglovima. Strada nadgradni samostojeći umivaonici ovalnog oblika daju interesantan vizualni kontrast u odnosu na četvrtaste forme. 
Bez obzira da li izaberete okrugli ili ovalni umivaonik , možete biti sigurni da će se savršeno uklopiti u Vaš prostor. 

Stilizovano odlaganje

Opcije proizvoda

Nameštaj

Bez obzira da li Vam je prostor veliki ili kompaktan, kvalitetni prostori za odlaganje će ga učiniti posebno stilizovanim. Stradine jasne linije i oblici će Vam pomoći da kreirate inspirativni kupatilski prostor sa dovoljno mesta za odlaganje, što će mu dati posebnu funkcionalnost i praktičnost.

Čista i pametna rešenja

Opcije proizvoda

Tuš kade

Ravna, glatka površina Strada keramičkih tuš kada je veoma stilizovana. One takođe poseduju Ideal Standard poseban izlivni sistem, što daje posebno moderan izgled tuš okruženju.

Oaza udobnosti

Opcije proizvoda

Kade

Stil Strada kada će Vas impresionirati pri svakom kontaktu. Volećete duboku senzaciju uživanja i kompletne relaksacije koji ćete osetiti kada se zabacite u toplinu Strada kade.

Nagrađeni dizajn

Opcije proizvoda

Baterije

Strada baterije su osvojile prestižnu IF Dizajn nagradu za stil i praktičnost. Takođe su specijalno dizajnirane da prate prave linije Strada kolekcije , što daje kompletan završni izgled Vašem kupatilu.

Svi Strada proizvodi

 • Deo kupatila predviđen za umivanje

  Deo kupatila predviđen za umivanje

  Kako je ovo deo kupatila koji se najčešće koristi,...

  Kako je ovo deo kupatila koji se najčešće koristi, izaberite dizajn i kolekciju koja će u potpunosti zadovoljiti Vaš ukus kao i Vaše potrebe. Bez obzira da li želite moderan ili klasičan, zaobljen ili četvrtast dizajn, široki asortiman proizoda Ideal Standard Vam može ponudi bilo koje rešenje kako bi ste kreirali svoje idealno kupatilo.

 • Tuširanje

  Tuširanje

  Šta je ključ savršenog tuširanja? Potrebno je da...

  Šta je ključ savršenog tuširanja? Potrebno je da uzmete u obzir stil, veličinu prostora kojim raspolažete kao i nivo kontrole koji Vam je potreban.

 • Kade i spa

  Kade i spa

  Kada čini cetralni deo Vašeg kupatila i obično je...

  Kada čini cetralni deo Vašeg kupatila i obično je ona ta koja daje dizajnerski izraz celom okruženju

 • WC šolja i bide

  WC šolja i bide

  Izaberite WC šolju i bide u skladu sa odabranim...

  Izaberite WC šolju i bide u skladu sa odabranim umivaonikom, kako biste kompletirali izgled Vašeg kupatila.

 • Baterije

  Baterije

  Imamo za svakog po nešto; sveobuhvatan spektar...

  Imamo za svakog po nešto; sveobuhvatan spektar jednostavnih, intuitivnih baterija za kadu,tuš, umivaonik pa čak i kuhinju.