HomeKolekcijeActive/ Softmood
 • Opuštanje ili uživanje

  Active/ Softmood

  Bez obzira da li Vam je kupatilo veliko ili malo, i kakve su Vaše lične želje povodom njegovog izgleda, elementi iz serija Active/Softmood se mogu kombinovati kako bi Vam pružili savršeno rešenje. Oblikujte svoje kupatilo kao odraz Vašeg ličnog stila. Sa serijama Active/Softmood.

 • Opuštanje ili uživanje

  Active/ Softmood

  Neponovljiv stil serije Active/Softmood posebnu pažnju obraća na praktične detalje. Svaki element u širokom asortimanu keramike, nameštaja, ogledala i galanterije je dizajniran da pruži maksimalnu lakoću korišćenja.

 • Opuštanje ili uživanje

  Active/ Softmood

  Za Vas ovo pre svega predstavlja beskompromisnu udobnost. Doživite svoje kupatilo kao izuzetan prostor gde se forma i funkcija spajaju u jedno. Kreirajte prostor samo za sebe - prostor za opuštanje i relaksaciju.

Nađite savršeno rešenje za svako kupatilo

Active/Softmood moderna elegancija u svoj svojoj lepoti.. Uživajte u savršenoj ravnoteži moderne forme i topline elegancije. Softmood keramika, nameštaj i galanterija uklapaju čiste, prave linije sa mekanim i oblim ivicama, kreirajući jedistvenu modernu estetiku. Sveobuhvatna kolekcija za kupatilski prostor predstavlja jednostavnost na nov način, uvođenjem svetlosti, otvorenosti i senzualnosti u harmoničnu sintezu sa modernim dizajnom.

Mekane i oble linije

Mekane, oble linije i aktraktivni spektar keramike vrhunskog kvaliteta savršeno se uklapaju sa elegantnim i rafiniranim nameštajem. Transformišite svoje kupatilo u prostor koji prija svim Vašim čulima.

Fleksibilni dizajn

Active/Softmood kolekcija je dizajnirana da pruži fleksibilnost, osiguravajući idealno rešenje za svaki zahtev kada je u pitanju kupatilski prostor.

Praktičnost i udobnost

Jednostavna ali senzualna kolekcija visoko funkcionalnih proizvoda. Jedinstven dizajn svakog elementa zadovoljava svaki kupatilski prostor, dok izbor umivaonika, wc okruženja, kada, nameštaja i galanterije omogućava kompletnu raznolikost.

Nađite savršeno rešenje za svako kupatilo

Opcije proizvoda

Keramički proizvodi

Široki asortiman kolekcije Active uključuje WC šolje i bidee, kao i umivaonike različitih boja i stilova. Devet različitih kupatilskih rešenja sa umivaonicima uključujući stubove, nadgradne samostojeće i nameštajne umivaonike, daje pravi izbor za svaki zahtev ili ukus - u apsolutnoj harmoniji sa ostatkom kupatila.

Luksuzni nameštaj

Opcije proizvoda

Nameštaj

Softmood nameštaj nudi široki izbor veličina, četiri luksuzne završne obrade koje zadovoljavaju sve svrte stilova: sjajno bela, sjano svetlo siva, mmat svetlo braon i orah. Savršena kombinacija nameštaja i galanterije uz keramičke sanitarne proizvode, pretvara Vaše kupatilo u pravi estetski doživljaj.

Udobnost do prefekcije

Opcije proizvoda

Kupanje

Elegantan, minimalistički oblik Active kada daje Vašem kupatilu udoban i moderan izgledan. Dizajnirane i proizvedene da traju, naše kade se savršeno uklapaju u bilo koji stil kupatila koji želite da postignete.

Dajte završni pečat

Opcije proizvoda

Galanterija

Luksuzna serija galanterije Softmood u mat staklu i hrom završnoj obradi daje Vašem kupatilu poseban osećaj udobnosti i rafiniranosti.

Svi Active proizvodi

 • Deo kupatila predviđen za umivanje

  Deo kupatila predviđen za umivanje

  Kako je ovo deo kupatila koji se najčešće koristi,...

  Kako je ovo deo kupatila koji se najčešće koristi, izaberite dizajn i kolekciju koja će u potpunosti zadovoljiti Vaš ukus kao i Vaše potrebe. Bez obzira da li želite moderan ili klasičan, zaobljen ili četvrtast dizajn, široki asortiman proizoda Ideal Standard Vam može ponudi bilo koje rešenje kako bi ste kreirali svoje idealno kupatilo.

 • Tuširanje

  Tuširanje

  Šta je ključ savršenog tuširanja? Potrebno je da...

  Šta je ključ savršenog tuširanja? Potrebno je da uzmete u obzir stil, veličinu prostora kojim raspolažete kao i nivo kontrole koji Vam je potreban.

 • Kade i spa

  Kade i spa

  Kada čini cetralni deo Vašeg kupatila i obično je...

  Kada čini cetralni deo Vašeg kupatila i obično je ona ta koja daje dizajnerski izraz celom okruženju

 • WC šolja i bide

  WC šolja i bide

  Izaberite WC šolju i bide u skladu sa odabranim...

  Izaberite WC šolju i bide u skladu sa odabranim umivaonikom, kako biste kompletirali izgled Vašeg kupatila.

 • Baterije

  Baterije

  Imamo za svakog po nešto; sveobuhvatan spektar...

  Imamo za svakog po nešto; sveobuhvatan spektar jednostavnih, intuitivnih baterija za kadu,tuš, umivaonik pa čak i kuhinju.

 • Kuhinja

  Kuhinja

  Široki asortiman različitog dizajna, učiniće da...

  Široki asortiman različitog dizajna, učiniće da sve ono što volite u vezi sa svojim kupatiskim baterijama prenesete i na kuhinju

Svi Softmood proizvodi