HomeKolekcijeDea

DEA: Dizajn sa osećajem

Dik Pauel

Poznati svetski, nagrađivani dizajner Dik Pauel je vizionar koji stoji iza Dea, nove luksuzne kolekcije kupatilske keramike i nameštaja. Inovativni dizajn, on smatra , je je posvećen tome da život učini boljim. Kada je počeo sa preobražajem modernog kupatila, Pauelov cilj je bio da se stvori više humano, "emotivno zadovoljavajuće" okruženje. Skretanjem od modernog ugaonog i minimalističkog dizajna u poslednjoj deceniji, stil kolekcije DEA je mekšeg izgleda i osećaja, i nudi još prijatnije iskustvo. Inspiracija? Upravo Vi. Ono što je važno o dizajnu, kaže Pauel, jeste "kako se neko oseća kada je u kontaktu sa njim "- to je ono što on naziva" emocionalnom ergonomijom ". Da bi kupatilo korisniku dalo osećaj topline, stil mora biti u skladu sa performansama. Dea je kolekcija naprednog izgleda, čiji senzualni dizajn pruža idealnu kombinaciju vrhunskog kvaliteta i estetike, potpunu udobnost i izuzetnu funkcionalnost. Pauel nije propustio nijedan detalj slučaju. Od materijala do tehnologije, sofisticirane keramike do pametnog odlaganja, svaki element je pažljivo osmišljen za maksimalnu eleganciju i lakoću upotrebe.

Soft šik

Uživajte u mekoći Dea kolekcije, ženstvenijim linijama i kreirajte svoj lični prostor na najbolji način

Vaše kupatilo je Vaš najličniji prostor. Ono predstavlja utočište kada vam je potrebno osveženje, regeneracija i dodatna energija. Mi verujemo da uvek treba učiniti sve za svoju dobrobit. Doskorašnji trendovi u dizajnu su isticali hladnu estetiku oštrih ivica - dok novi trendovi teže mekšim i toplijim formama. Vreme je da se emocije vrate u naše okruženje. Mekane linije Dea kolekcije nude savršeni balans šika, luksuza i čistog zadovoljstva. Biranjem ove kolekcije doživećete pravo holističko iskustvo, jer svi njeni elementi rade na tome da Vam pruže apsolutni mir i spokoj.

Stil koji funkconiše

Prava lepota nije površna. Visoki stil Dea kolekcije se poklapa sa njenim izuzetnim performansama

Kada osetite sofisticirani stil Dea kolekcije, možete biti ubeđeni da je svaki aspekt svakog proizvoda sa velikom pažnjom izrađen kako bi Vaš život učinio lepšim i udobnijim. Kolekcija Dea reflektuje način na koji želite da funskcionišete. Zaobljene ivice i uglovi, izduženi dizajn, ambijentalna rasveta, "bluetooth" tehnologija integrisana u ogledalima, raznolike opcije za odlaganje - sve ove karakteristike daju Dea kolekciji izuzetno luksuzni izgled.

Upečatljiv stil

Ako ste pristalica modernog dizajna, korsitite skulpuralne komade Dea kolekcije da biste naglasili luksuzni šik Vašeg kupatila

Svaki harmoničan komad iz Dea kolekcije je moderno-klasičnog dizajna, dok dramatično visoki totem umivaonik zaslužuje poseban status. Izliven iz jednog komada, stvara vanredan izgled u prostoru. Dea totem umivaonik predstavlja umetničko delo, koje je pritom praktično za upotrebu. Svi naši umivaonici su dovoljno duboki ali i veoma dekorativni. Mi zastupamo moto pametne lepote - to je naša definicija čistog, beskompromisnog luksuza.

Oblici koji inspirišu

Opcije proizvoda

Keramički proizvodi

Široki asortiman modernih linija keramičkih proizvoda kolekcije Dea daje Vam veliku mogućnost kreiranja individualnog i harmoničnog izgleda Vešeg kupatila. Umivaonici svih vrsta, wc šolje i bidei kao luksuzni elementi različitih dimenzija pružaju rešenje za bilo koji stil i prostor.

Lepota urednosti

Opcije proizvoda

Nameštaj

Svaki element Dea kupatila kombinuje estetiku, visoko kvalitetne materijale i vrhunsku praktičnost, iz razloga što verujemo u lepo iskorišćen prostor i pametna rešenja za odlaganje.

Dostupan nameštaj

Upečatljiv centralni deo

Opcije proizvoda

Kada

Elegantna, upadljiva kada zauzima počasno mesto u svakom kupatilu. Svojim mekim oblicima i zaobljenim ivicama Dea kada Vas poziva da uživate u oazi luksuznog opuštanja nakon napornog dana. Od samostojećih do ugradnih, ove kade zadovoljavaju svačiji ukus i uklapaju se savršeno u svaki prostor.

Prostorna rešenja

 • Uobličite prostor

  Mala kupatila

  Bez obzira koliki Vam je prostor, Dea nudi luksuzno rešenje za njega. Kada dizajnirate svoje idealno kupatilo, počnite sa zamišljanjem ugođaja koji želite da stvorite u njemu.

 • Uobličite prostor

  Srednja kupatila

  Odlučite koji deo kupatila Vam je najvažniji. Ukoliko je to kada, pođite od nje kao početnog elementa u planiranju kupatila, i istražite sve mogućnosti koje Vam kolekcija Dea nudi kako biste upotpunili stilski svoje kupatilo.

 • Uobličite prostor

  Velika kupatila

  Profesionalni savet: najviše pažnje pri planiranju kupatila obratite na prostor za odlaganje i osvetljenje. Ideal Standard nudi širok spektar rešenja za odlaganje, dok pametno osvetljenje može stvoriti izuzetan vizualni doživljaj u vašem kupatilu.

 • Mala kupatila

 • Srednja kupatila

 • Velika kupatila

Svi Dea proizvodi

 • Deo kupatila predviđen za umivanje

  Deo kupatila predviđen za umivanje

  Kako je ovo deo kupatila koji se najčešće koristi,...

  Kako je ovo deo kupatila koji se najčešće koristi, izaberite dizajn i kolekciju koja će u potpunosti zadovoljiti Vaš ukus kao i Vaše potrebe. Bez obzira da li želite moderan ili klasičan, zaobljen ili četvrtast dizajn, široki asortiman proizoda Ideal Standard Vam može ponudi bilo koje rešenje kako bi ste kreirali svoje idealno kupatilo.

 • Kade i spa

  Kade i spa

  Kada čini cetralni deo Vašeg kupatila i obično je...

  Kada čini cetralni deo Vašeg kupatila i obično je ona ta koja daje dizajnerski izraz celom okruženju

 • WC šolja i bide

  WC šolja i bide

  Izaberite WC šolju i bide u skladu sa odabranim...

  Izaberite WC šolju i bide u skladu sa odabranim umivaonikom, kako biste kompletirali izgled Vašeg kupatila.

Brošure i katalozi