HomeKolekcijeConnect

Connect: 3 Oblika - bezbroj mogućnosti

Robin Levien

Robin Levien, vodeći dizajner kupatila, stvorio je Connect - atraktivnu, sveobuhvatnu kolekciju koja Vam daje dizajn opcije, praktična rešenja, pristupačnost i, naravno, Ideal Standard kvalitet.

<br> Oblikujte prema svom ukusu

Connect je kolekcija gde se kreativni dizajn i praktična rešenja susreću

Izaberite stil, koji oslikava Vaš ukus, od 3 potpuno različita oblika umivaonika i oko njega izgradite svoje kupatilo iz snova. Sa kolekcijom Connect možete ispuniti u potpunosti svoju listu želja. Možete izabrati različite opcije WC šolja, kada, inovativnih prostora za odlaganje, baterija, stilizovane galanterije kao i puno pametnih ideja i rešenja. Bez obzira da li Vam je potrebno kupatilo za veliku porodicu, elegantno tuš okruženje ili kompaktno kupatilo, kolekcija Connect Vam nudi kompletno rešenje bez kompromisa.

Kompletno kupatilsko rešenje u jednoj kolekciji

Kakav god da je zahtev kada je Vaše kupatilo u pitanju, kolekcija Connect nudi rešenje.

Ova kolekcija poseduje sve veličine i oblike kako bi maksimalno iskoristili svoj prostor. Connect Blue baterije mogu Vam pomoći da smanjite potrošnju vode i energije. Bez obzira da li je potrebno da zamenite samo jedan deo u kupatilu ili da dizajnirate potpuno novo, Connect ima rešenje za Vas.

Veliki izbor dimenzija, za savršeno uklapanje u svaki prostor

Svako kupatilo je različito, tako da jedna veličina ne može odgovarati svakom okruženju

Zato smo stvorili Connect sveobuhvatnu kolekciju, koja pruža različite dizajnove umivaonika, i veliki izbor nameštaja. Ova kolekcija pruža skoro bezbroj mogućnosti...i daje najveće šanse da pronađete savršen izbor za svoje potrebe.

Oblikujte svoje kupatilo

Opcije proizvoda

Keramički proizvodi

Connect nudi izbor modernih Cube umivaonika, graciozne krivine Arc kolekcije i oblu formu Sfera umivaonika. Da izbor bude veći, u ponudi su i ugradni  i nameštajni umivaonici. Odaberite onaj umivaonik koji najbolje odražava Vaš ukus i dizajn kupatila.

Relaksirajte se sa stilom

Opcije proizvoda

Kupanje

Connect kade nude luksuzan dizajn i udobnost a sve u skladu sa ostalim elementima kolekcije, poput Connect umivaonika, na primer. U ponudi su 4 vrste kada: standardne kade dostupne u 3 veličine, dvostrane kade i tuš kade.

Pametni dizajn

Opcije proizvoda

Baterije

Pored svoje inovativne tehnologije u uštedi vode, kolekcija Connect blue baterija se savršeno uklapa u celokupnu Connect seriju. Ove baterije daju poseban vizuelni efekat Connect umivaonicima, bideima, kadama i tuš okruženjima. Njihov ergonomski dizajn i precizna izrada ih čini izuzetnim za korišćenje.

Naglasite detalje

Opcije proizvoda

Galanterija

Od držača i dozatora za sapun, preko kuka i držača wc četke do tuš polica, galanterija Connect je specijalno dizajnirana da kupatilu da dodatne naglaske na lepim završnim detaljima.

Prostorna rešenja

 • Oblikovanje prostora

  Mala kupatila

  Ne postoji standardno kupatilo. Velike su razlike između malih gostinjskih kupatila, srednjih, prostranih ili master kupatilskih prostora.

 • Oblikovanje prostora

  Kupatila srednje veličine

  Ono što sva kupatila imaju zajedničko je da će stilizovana i inteligentna upotreba prostora, naglasiti njihov vizuelni izgled i učiniti ih idealnim za korišćenje. Ovde data rešenja su samo neke od mogućnosti, koje Vam predlažemo kako biste mogli da sagledate sve moguće opcije.

 • Oblikovanje prostora

  Velika kupatila

  Kao dodatni kvalitet, svi elementi Connect kolekcije se mogu međusobno kombinovati kako bi zadovoljili sve Vaše potrebe.

 • Mala kupatila

 • Kupatila srednje veličine

 • Velika kupatila

Svi Connect proizvodi

Brošure i katalozi

Svi Connect Blue proizvodi

 • Deo kupatila predviđen za umivanje

  Deo kupatila predviđen za umivanje

  Kako je ovo deo kupatila koji se najčešće koristi,...

  Kako je ovo deo kupatila koji se najčešće koristi, izaberite dizajn i kolekciju koja će u potpunosti zadovoljiti Vaš ukus kao i Vaše potrebe. Bez obzira da li želite moderan ili klasičan, zaobljen ili četvrtast dizajn, široki asortiman proizoda Ideal Standard Vam može ponudi bilo koje rešenje kako bi ste kreirali svoje idealno kupatilo.

 • Tuširanje

  Tuširanje

  Šta je ključ savršenog tuširanja? Potrebno je da...

  Šta je ključ savršenog tuširanja? Potrebno je da uzmete u obzir stil, veličinu prostora kojim raspolažete kao i nivo kontrole koji Vam je potreban.

 • Kade i spa

  Kade i spa

  Kada čini cetralni deo Vašeg kupatila i obično je...

  Kada čini cetralni deo Vašeg kupatila i obično je ona ta koja daje dizajnerski izraz celom okruženju

 • WC šolja i bide

  WC šolja i bide

  Izaberite WC šolju i bide u skladu sa odabranim...

  Izaberite WC šolju i bide u skladu sa odabranim umivaonikom, kako biste kompletirali izgled Vašeg kupatila.

 • Baterije

  Baterije

  Imamo za svakog po nešto; sveobuhvatan spektar...

  Imamo za svakog po nešto; sveobuhvatan spektar jednostavnih, intuitivnih baterija za kadu,tuš, umivaonik pa čak i kuhinju.

 • Kuhinja

  Kuhinja

  Široki asortiman različitog dizajna, učiniće da...

  Široki asortiman različitog dizajna, učiniće da sve ono što volite u vezi sa svojim kupatiskim baterijama prenesete i na kuhinju